Vaskularni hirurg

Asist. dr Nebojša Budakov


Asist. dr Nebojša Budakov

Vaskularni hirurgSfere interesovanja dijagnostika i hirurški i endovaskularni tretman aneurizmatske bolesti aortoilijačnog segmenta i donjih esktremiteta, cerebrovaskularne bolesti, okluzivne bolesti donjih esktremiteta, dijabetesnog stopala, hronične venske insuficijencije i angioakscesa za potrebe hronične hemodijalize.

Asist. dr Nebojša Budakov je rođen 1987. godine u Novom Sadu. Gimnaziju Jovan Jovanović Zmaj je završio 2006. godine. Na Medicinskom fakultetu Uinverziteta u Novom Sadu je diplomirao 2012. godine sa prosečnom ocenom 9,67. Zaposlen je od 2013. godine na Klinici za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju Kliničkog Centra Vojvodine u Novom Sadu. Specijalista vaskularne hirurgije postaje aprila 2019. godine. Krajem iste godine završava kurs iz vaskularne ultrasonografije u Kliničkom Centru Srbije. Od 2015. godine je asistent na Katedri za hirurgiju Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu.

Polje stručnog interesovanja odnosi se na dijagnostiku i hirurški i endovaskularni tretman aneurizmatske bolesti aortoilijačnog segmenta i donjih esktremiteta, cerebrovaskularne bolesti, okluzivne bolesti donjih esktremiteta, dijabetesnog stopala, hronične venske insuficijencije i angioakscesa za potrebe hronične hemodijalize.

Autor i koautor je brojnih naučnih radova iz oblasti vaskularne hirurgije objavljenih u domaćima i inostranim časopisima i aktivno je učestvovao u mnogobrojnim naučnim skupovima. Član je Evropske asocijacije kardiovaskularnih hirurga. Tečno govori engleski jezik.


Zakažite pregledKardiologija

Saznaj više

Newsletter

    Uslovi korišćenja

    Ordinacija Limana 2019. Sva prava zadržana.

    Želiš da dobijaš savete o zdravlju i informacije od nas?


    Prijavi se na naš Newsletter!

    Call Now Button